Video & Fotografie

In lokaal 034 is Video en Fotografie bezig, het wordt begeleid door meneer Bovenberg. De twee onderwerpen vinden plaats in één lokaal. Het is een rustige sfeer en het is prettig om in dat lokaal te verblijven. De leerlingen zijn rustig bezig aan videobewerking, muziek en fotobewerking, maar er zitten ook leerlingen stukjes bij de video’s te tekenen. De leerlingen hebben hun eigen spullen bij zich en ze gaan allemaal gelijk aan het werk. De leerlingen hebben spullen zoals een laptop en een digitaal tekenblad met een pen die was verbonden met de laptop. De meesten hebben ook een koptelefoon op met muziek. Bij video kunnen leerlingen kiezen uit de thema’s: Insider Outsider, Familie Realiteit, Mag ik dat zeggen…?, Het beest in mij en Het paleis der wondering. Bij fotografie kiezen leerlingen uit de thema’s: Punk, Bi/Real, Verborgen Lachjes, Verborgen in de schaduw of Familie Realiteit.