Muziekproductie en beeldbewerking


Elke school had iemand genomineerd om de muziekbewerking te doen op de AI. Ze kregen allemaal een usb-stick met verschillende geluiden, er moest van die tien geluiden een nummer gemixt worden. Elke deelnemer werkte met het programma Adeltton en kreeg  tweeënhalf uur de tijd. Iedereen zat heel geconcentreerd met hun eigen laptop en met een koptelefoon op te werken. Het eindproduct wordt later afgespeeld op het eindfeest, dus iedereen is nu heel benieuwd! 

Elke school stuurde twee leerlingen naar Het Kennemer Lyceum om de opdracht voor het beeldbewerken uit te voeren. De kandidaten kregen vijftien foto’s, van deze foto’s moesten de deelnemers 1 foto maken, dat deden ze door alle foto’s te bewerken, Ze mochten zelf kiezen welke foto’s ze hiervoor wilden gebruiken en welke niet. In het lokaal was een rustige sfeer. De kandidaten van beeldbewerking zaten samen in een lokaal met muziekproductie. De meeste deelnemers luisterden naar muziek en zaten bijna in hun computer van de concentratie. Iedereen heeft hard gewerkt.