MUZIEK ENSEMBLE VRIJ

Kennemer:

Het Kennemer Lyceum ‘ trapt ‘ letterlijk en figuurlijk de categorie Muziek vrij ensemble af met een creatief en eigenzinnig nummer. Het optreden maakte een ingewikkeld actueel onderwerp bespreekbaar en daarnaast was het optreden erg pakkend en het publiek was dat ook erg enthousiast.

Lorentz Casimir:

The Material Girls kwamen uit voor het Lorentz Casimir Lyceum. De band die volledig uit vrouwen bestaat speelde het nummer: Are you gonna be my girl, van Jet. Een goede keuze, want het zette de zaal op zijn kop en ondanks dat het een bekend nummer is gaven zij er een eigen draai aan en maakte er een hele gave uitvoering van.

Baarnsch:

Het derde optreden is een pittig optreden en heeft een geweldige energie. Oatmeal is de band van het Baarnsch Lyceum en ze spelen met passie en overgave. Tijdens het optreden spat het plezier van het podium met extra complimenten voor de zangeres. Het plezier werkte aanstekelijk en de zaal genoot volop mee.

Amsterdams:

De in het groen gehulde groep muzikanten van het Amsterdams lyceum speelden twee nummers: “ Afterglow en Save me “. De harmonie van de groep was spectaculair en de gevoelige nummers werden met overtuiging overgebracht. Een hele mooie afsluiting van dit onderdeel.