Dans & beweging solo

De solo dans was erg sterk dit jaar, beginnend met het Lorentz Casimir Lyceum. Extreem talent bleek toen Guruaisha Scheuer het spits afbeet. Op meerdere nummersvan Billie Eilish heeft ze erg energiek gedanst. Guruaisha is extreem lenig en was ook ontzettend goed in de maat met de muziek.

Het Baarnsch Lyceum kwam als tweede ook met een ijzersterke performance. Met goed gebruik van haar kostuums, heeft Dagmar van Dijk op zeer unieke muziek een prachtige performance opgezet. Haar uitdrukkingen spraken bijna nog meer dan haar dansmoves. Met goed gebruik van de ruimte keek de hele zaal haar sprakeloos na.

Daarna kwam Marivi van den Hooff van het Amsterdams Lyceum. Op de speech van Martin Luther King heeft Marivi zich met zeer veel charme bewogen. Evenwichtig en gecoördineerd heeft de danseres alle hoeken van het podium benut. Thema’s en verhaal ontbraken ook zeker niet in haar performance.

Ten slot mocht Catherine Adriaanse van het Kennemer Lyceum dans solo afsluiten. Met haar eigen, unieke karatedans heeft ze de show gestolen. Strakke bewegingen, gepaard met goeie focus en een uitstekende muziekkeuze heeft Catherine ons allemaal diep onder de indruk gebracht.