Dans ensemble

Dan komt de dag bijna op z’n eind met het voorlaatste onderdeel. Ook dit jaar waren er weer geweldige optredens. 

Het Amsterdams Lyceum was een prachtige gemixte groep. Het was een abstracte dans met een wat lager tempo. De choreografie was echt geweldig en iedereen danste prachtig langs elkaar, het was echt betoverend. Na de eerste minuut had het publiek al kippenvel. De hele zaal zat te staren alsof ze gehypnotiseerd waren. De leerlingen dansten super gesynchroniseerd, het was echt heel professioneel. 

Het Lorentz Casimir was daarna aan de beurt met een zelfverzekerde groep meiden.  Ze dansten heel synchroon en de muziek veranderde de hele tijd. Er zat zelfs een beetje humor in! Ze konden ook niet alleen supergoed dansen, maar ze zagen er ook nog heel leuk uit. Ze waren heel getalenteerd en hadden een hele leuke act. 

Als derde kwam de dansgroep van Het Baarns Lyceum het podium op. Het optreden had weer een wat trager tempo. Ze hadden een kort, maar krachtig optreden en konden goed samen dansen. De outfits van de meiden waren ook erg leuk al met al een optreden dat de moeite waard was om te bekijken.  

Het Kennemer had een hele leuke meidengroep geformeerd. Er waren veel wisselingen tussen de posities, dat maakte het interessant. Het begon met een iets modernere dans en daarna ging het over naar iets wat meer op ballet leek. Het optreden was heel verrassend en echt heel leuk om naar te kijken.