Dans en beweging solo

LCL

Mees Kars van het Lorentz Casimir Lyceum had een hele mooie choreografie gemaakt en danste heel energierijk. Hij danste ook in 2 verschillende stijlen. De muziek paste ook mooi bij het lied. Naar mijn mening  was Mees de beste.

KL

Van het Kennemer Lyceum was Thaisa Moerlan de solo danseres. Thaisa had ook een eigen choreografie. Ze had opvallende kleding aan. Er zat heel veel verschil in stukjes die ze deed. Er zat dus goede afwisseling in. Ze deed mooie bewegingen en er was een mooi einde.

HBL

Isabel ter Bogt van het Baarnsch Lyceum maakte knappe bewegingen. Ook zij had een eigen choreografie. Isabel had een enorme uitstraling en het podium was echt van haar. Haar dans was kort maar heel krachtig.

HAL

Moosje Dienaar had net als de rest een eigen choreografie gemaakt. Ze had een mooie dans en deed veel verschillende dingen in de korte tijd. Ze kreeg het publiek goed mee.